1074850.jpg
Tervetuloa uuden osan pariin.Kirjoitin tämän näin nopeasti, sillä edellinen päivitystauko oli hiukan pitkä.
1074853.jpg
Jeppe oli kutsunut erään ''ystävänsä'' kylään, Stella ja Jesse kun olivat töissä ja Janne koulussa.Hän päätti sitten stailia ystävän, Ruutin nimeltään.(Hiukset XM-simsistä)
1074855.jpg
Samoihin aikoihin, kun hän hyväili Ruut-neitostaan, ( joka on muuten vain yksi monista Jepen ''sala''rakkaista.) hänen sisällään kasvoi joka sekunnilla pelko siitä, että hän jäisi tästä kiinni tai että joku tuttu näkisi.
1074857.jpg
Juuri kun hän oli painamassa Ruutin huulille hellää suudelmaa, hänen pahin pelkonsa kävi toteen...Jesse saapui töistä!
1074859.jpg
Jesse kävi sisällä tarkistamassa onko kaikki hyvin, ja kun hän oli tulossa sanomaan isälleen suorat sanat, hän ei voinutkaan avata suutaan.Kaikki hänen sisällään tuntui murenevan.Hänen vanhempiensa välit voisivat rikkoutua kuin herkkä kukka silloin, kun joku työntää sen  täydellä teholla pyörivään tuulettimeen.

1076283.jpg
Jeppe hyvästeli Ruutin ja meni sisälle tarkastelemaan itseään peilistä.Joskus hän saattoi tehdä sitä tuntikausia.(Turhamainen mikä turhamainen) Mielessään hän ajatteli: ''Mitä Jesse minun asioihini sekaantuu. Minulla on oma elämä eikä Stella ole sitä paitsi mikään ihmenainen, niin kuin vaikka Ruut tai Heli. Antaisivat minun olla rauhassa!''
1076312.jpg
Stella sai töistä tullessaan tuollaisen härvelihörvelin.

1076284.jpg
Mahtavan rohkeiden ja hyper-järkevien seikkailut! Stella haastoi Jepen kurkkaamaan Kiian arkkuun.Kaikkihan tietävät mitä siinä käy, kun vampyyrin yrittää herättää päivällä...
1076285.jpg
Näinhän siinä käy! ''Hahaa, mä tiesin että sä pelästyt!'' Stella ilkkui.Olenko ainoa jonka mielestä tämä on hiukan lapsellista?
1076286.jpg
Onneksi Kiia-raukka sai nukkua loppupäivän rauhassa, ja kun hän illalla heräsi, hän oli hyvin virkeä.Huomatkaa maha, joka on kasvanut.
1076287.jpg
Hän meni heti kertomaan asiasta Jannelle, ainoalle uskotulleen ja parhaalle ystävälleen.Tai, Jesse oli paras ennen seuraavaa tapahtumasarjaa:
1076288.jpg
Juuri kun Kiia oli lähettämässä viestiä eräälle ystävälleen, joka sattui myös olemaan netissä, hänen synnytyksensä alkoi.(Kiitos teiniraskaushackin ja biologisen kellon)
1076289.jpg
Hän synnytti VAIN YHDEN pikkuisen, joka nimettiin Jackiksi, eli hän oli poika.Mutta kuka on tuo tumma kaunotar tuossa ihan edessä?
1076290.jpg
Hän on Liana, Jessen ''ystävä'' yliopistolta, ja nainen, josta tämä jupakka alkoikin.Jesse kaipasi romantiikka-tavoitettaan ja päätti toteuttaa toiveensa.Harmiksi Kiia tuli etsimään Jesseään pihalta ja löysi tämän tuimasta halauksesta toisen naisen.
1076291.jpg
Hänen kasvonsa olivat kuin kiveä aina kun hän katsoi Jesseen.''Vielä minä kostan, kostan niin, ettet unohda sitä koko loputtoman elämäsi aikana, et muista ketään muuta kuin minut.'' Hän mielessään manasi.Ymmärättekö jo, miksi Kiian ainoa uskottu ja ystävä on nykyään Janne?
1076293.jpg
''Hei kulta, missäs sinä olet koko illan ollut?'' kyseli Kiia Jesseltä, aivan kiusallaan.Vaivoi hän taitteli kasvoilleen rakastavan hymyn ja katsoi Jesseä silmiin.''Mi..minä olin tuolla ulkona..kävin pitkällä kävelyllä.'' Jesse änkytti.Mitäs mokoma suree, itseppähän on tämän aiheuttanut.
1076294.jpg
Kiia suostui jopa siihen, kun Jesse pyysi että he juttelisivat hänen vanhempiensa sängyllä.Mutta kun Jesse yritti tulla lähemmäs, Kiia ärähti: ''Ei, älä yritä.Minua ei huvita nyt.'' Jesse esitti olevansa ihmeissään ja kysyi, miksi, mutta hän pelkäsi, että Kiia tietäisi hänen ja Lianan suhteesta.
1076295.jpg
Tätä samaa linjaa hän yritti vielä sohvallakin, kun Kiia meni pelaamaan konsolipeliä.
1076296.jpg
Taas koitti tavallinen päivä, mutta muutama asia tuossa päivässä oli pahasti vialla:
a) Janne myöhästyi koulusta
b) Kiialle tuo päivä ei ollut lainkaan tavallinen, sillä hänellä oli suunitelmia illan varalle.
1076297.jpg
''Hmm, kyllä se minulta näyttää.Toivotaan, että tulevaisuudessakaan ei tule Jessen näköistä, minä kun olen paljon komeampi!*köh köh*(sarkastista yskintää)
1076298.jpg
Kaikki rakastavat Jackia! Stella siinä mietiskelee, pitäsikö pikkuisen huoneeseen hankkia julisteita.
1076299.jpg
Kiia oli valmis toteuttamaan suunnitelmansa ensimmäisen vaiheen.Hän oli kutsunut vanhan ystävänsä kylään.Tyypin nimi oli joku Erno.
1076300.jpg
Juuri kun he olivat mitä parhaimmassa vauhdissa, Kiia huusi Jessen paikalle ja jatkoi flirttiään mitään välittämättä.(tästä kuitenkin puuttuu kuva...)Silloin Jesse saapui.
''Etkö sinä petturiämmä mitään muuta osaa kuin tehdä tuota...Jos kaipaat romantiikka elämääsi, niin senkuin sanot.Minä kun yritin auttaa, sinä vain käänsit toisen kyljen ja nyt teet sitä samaa toisen miehen kanssa'' hän vaahtosi.
1076301.jpg
''Se on ero nyt!'' Jesse totesi kiivaasti ja tönäisi Kiian pois, kun tämä yritti tulla lähemmäs.''Hyvä on, mutta minä nukun täällä vielä ensi yöhön, jotta saan pakattua tavarani.'' Kiia sanoi ''petturi'' hän lisäsi hiljaa.Hän oli toteuttanut suunnitelmansa toisen vaiheen.
1076302.jpg
Samaan aikaan Jeppe piti Jackia sylissä hellitellen tätä suukoilla ja ''ihanilla'' lempinimillä, kuten oma ruskeainen sokeripalaseni, tai vihreä pikku paprikaiseni.   Yht' äkkiä poika alkoi itkeä ja Jeppe uskoi, että poika aavisti vanhempiensa riidat.
1076303.jpg
Aamulla, kun aurinko nousi (Kukaan ei ollut lähtenyt vielä töihin tai kouluun) Kiia tiesi että aika oli tullut. Yöllä hän oli rakennuttanut pienen kivikehän pihalle, ja sinne hän nyt kapusi, tai oikeastaan lensi.Hän tunsi polttavan auringon ihollaan.
1076304.jpg
Hän tiesi, että kuolema oli vaikea asia, mutta silti hän antoi auringon polttaa itsensä tuhkaksi.Hän ei välittänyt enää, sillä hän tiesi että Jessestä tuntuisi pahalta.Vain yksi asia kalvoi hänen sisintään.Myös Janne joutui kärsimään tästä.
1076305.jpg
Samassa kaikki ryntäsivät ulos ja saattoivat kuulla Kiian viimeiset sanat: ''Antakaa anteeksi, toivoin vain, että Jesse kärsisi, mutta tämä satuttikin myös teitä.Olen pahoillani.'' Sitten hän katosi, muuttuen tuhkaksi.Janne itki itkemästä päästyään, ja Jeppe ei halunnut lapsensa kärsivän.Hän päätti yrittää. ''Älä vie minulta miniääni ja poikani vaimoa! Anna armoa edes tämän kerran!'' Hän itki ja polvistui viikatemiehen eteen....
1076306.jpg
...vain hävitäkseen, kuten voitte päätellä kuvasta.Viikatemies korjasi sielun pois päätään pudistellen.Janne oli jo mennyt koulubussiin, ikusta katkerana.1076307.jpg
Hetken Jeppe pysyi hiljaa, kunnioittaakseen Kiian muistoa.Sitten hän korjasi tuhkat pois, ajatellen, mitä, jos hän olisi valinnut toisin.Hän toivoi sitä niin.
1076308.jpg
Sitten mies lähti kimppa-autolleen.Hän päätti, että hautajaiset pidettäisiin myöhemmin, kun hän ja Janne oisivat kotona.
1076310.jpg
Onneksi maailmassa on jotain iloakin : Jeppe sai ylennyksen ja Janne kympin!
1076311.jpg
Töistä tullessaan Stella oli surullinen, niin kuin kuolemasta ollaan surullisia, aina. Kuitenkin jokin sanoi, että asiat ovat nyt paremmin.

Kiitos tulevista kommenteista lukijoille!