Tervehdys!
Tässä aluksi muutamia tiedotuksia:
 -Lempilegacyni loppui vain koska joku häirikkö kommentoi kaikkea rumaa tekijän nimimerkillä hänen kommenteissaan.Minä en sellaista tee, joten sellaisen takia ei tämä legacy lopu!Ja jos lopetan, teen siitä tiedotuksen enkä kerro sitä vieraskirjassa.
 -Jos olen tehnyt samassa kuussa kaikenlaisia osia, monia, niin ne löytyvät kun menent sen kuukauden kohdalle jota tahdot katsoa.Sitten rullaat niin kauan alaspäin että tulee uusi otsikko.

Ja nyt osaamme:
947272.jpg
Vihdoin tuli Jessen aika kasvaa, Jepen avustuksella, koska Jeppe sanoi että, tämähän on ISIN OMA  Hanipusi pehmoinen kultamurunen!Vai osaavat ne miehetkin lässyttää..
947273.jpg
Tässä isin pikku kulta muodonmuutoksen jälkeen!
947274.jpg
Tässä maailman uskollisin aviomies Jeppe flirttailee upoeassa juhlavassa pyjamassaan ohikulkeneelle Raija Leppäselle.
947275.jpg
Kun raija lämpeni,päätti Jeppe ruveta breikkaamaan.Taisi kyllä potkaista Raijaa samalla..
947276.jpg
Mutta yht'äkkiä Raijamme epäilykset heräsivät.''Kuinka sinulla voi olla vauva ja näin iso talo? Oletko naimisissa ja silti flirttailen minulle?!Kuinka kehtaat senkin sika!'' Siihen loppui se suhde!
947277.jpg947277.jpg(Anteeksi tuo kuva tuli kahteen kertaan enkä pystynyt/osannut poistaa!)
Sillä välin tuo Saamarin Martha kävi pöllimässä lehden!Taisi kuitenkin pölläistä vain aavelehden,hah!
947279.jpg
Ja Stella sai ylennyksen! En nyt muista mikä hänesta tuli..
947280.jpg
Ja tässä... Tadaa! Konsolipeliperinne on alkanut!Oli vähän pakko ostaa kun oli molemmilla koko ajan hupi alhaalla ja mankuivat vaan...Kumpikohan on voitolla?
947281.jpg
Outoa.Tarkalleen kello 12.00 yöllä puhelin soi.tietysti Stella meni vastaamaan ja langan päässä murahti karhea miesääni. ''Toivotaan ettet joudu koskaan tuntemaan samaa tuskaa jota miehesi nyt.Vaikka joudutkin, sillä me teemme sen.Vielä typerä sukunne katkeaa!''Mies totesi ja nauroi kolkosti. ''Mitä tarkoitatte? Mieheni tulee vasta kello 02.00 yöllä ja hänen työpaikkansa on täysin turvallinen.''Stella vastasi.Mutta hän oli peloisaan.Hyvin peloissaan.''Sehän nähdään.Mene ja avaa tv:nne kanavalta kolme, Sims-studiolta.''Mies vastasi.Stella kysyi: ''Mistä voitte tietää että meillä on televisio?'' ''Etkö jo arvaa, nainen? Sitä sopii sinun miettiä.''Mies lopetti ja katkaisi puhelun.
947282.jpg
Stella puristi puhelinta niin että se oli haljeta.Hän itki.Hän itki katkeria kyyneliä monta hetkeä.Niin pitkän aikaa.Lopulta hän sai kyyneleensä kuivattua ja sitten hän riensi telkkarin eteen.Hän nosti kaukosäätimen tärisevin käsin ja avasi tv:n Sims-studio kanavalta.Siellä oli uutinen rikollisten iskusta läheiseen sairaalaan.Monia oli kuollut, osastot olivat liekeissä ja useita oli siepattu panttivangeiksi.Jälleen suolaiset kyyneleet valuivat pitkin Stellan vihreitä poskia.Niin pitkään,niin pitkään.Hän itki varmasti ainakin tunnin ja huusi jopa Jesse-raukalle joka täysin oikeutetusti tuli vaatimaan huomiota.Yht'äkkiä oveen koputettiin.''Kuka se olikin niin ei kiinnosta!'' Stella ajatteli,mutta raahautui kuitenkin avaamaan oven.Oven takana seisoi poliisi.Hän tervehti stellaa ja kävi autolla.Sieltä hän talutti ovelle tärisevän ihmishamon suoraan ovelle.Jeppe!
947290.jpg
Poliisi sanoi ''Olette varmasti olleet huolissanne miehestänne.Hänen kätensä murtui hänen työssään ja isku tehtiin kun hän oli käymässä sairaalassa.'' Mutta Stella ei poliisia kuunnellut halasi vain Jeppeä.Niin kovasti, niin pitkään.Hetkeen ei sanottu sanaakaan vaan hengitettiin ja oltii vain onnellisia.Kunnes Stella kertoi mitä mies oli puhelimessa sanonut.
947291.jpg
947297.jpg
''Älä nyt hupsi, kulta''Oli Jepen ensimmäinen kommentti. ''Tottahan se oli, että olin sairaalassa, jossa isku tehtiin, mutta ei minua erikseen voitu valikoida panttivangiksi, olin yksi muiden joukossa!Mitä jessekin sanoisi jos kuulisi tuon!''
947300.jpg
Niinpä Stella tyytyi leikittäämään HÄNEN pikkuistaan. (mikä ihmeen omistushalu-epidemia tässä talossa oikein riehuu!?)
947303.jpg
Kas, tämä työtä pelkäämätön mies taitaa olla lajinsa viimeisiä.Samalla Stella oli tekemässä...
947304.jpg
...näitä! Stella on oppinut tekemään kunnon ruokaa!Hienoa, nyt saa perhe syödä hyvin!
947305.jpg
Tuskin ruuista johtuen, vaan seuraavana yönä Jeppe sai potkut!Tyhmä urakysymys!olisi pitänyt mennä jalan!
947306.jpg947299.jpg
Ja Jesse kasvoi!Tässä hän on muodonmuutoksen jälkeen!
947307.jpg
Ja hänelle rakennettiin kaunis huone.

Näkemäisiin osasta 2! Seuraava osa saapuu luoksemme viimeistään 2 viikon kuluttua! Jos haluat linkitystä, pyydä sitä kommenteissa.Minut saa linkittää kuka vaan! Ja kommentoisitteko(Niin saisin tietää lukeeko tätä kukaan.)