Olen pahoillani siitä että aloitus osa on näin lyhyt! Se johtuu nimittäin siitä että puolet kuvista on kadonnut bittiavaruuteen! Antakee siis anteeksi.

No,mutta nyt osan pariin:

940580.jpg

Tässä on Stella Pontevainen.Hän on aloittamassa uutta elämää yliopistolla.Mutta miten näin kaunis opiskelijatar-alien on päätynyt planeetallemme?No, tässä se selviää:  Stella oli hyvin rakastunut Maassa asuvaan mieheen, joka oli käynyt kartoittamassa hänen planeettaansa.Kaikki kartat olivat unohtuneet. kun hän tapasi planeetan kauneimman neidon, Stellan.Mies oli luvannut, ettei paljastaisi kenellekään mitään tuosta planeetasta.Se ei auttanut.Mies lähti hyvillä mielin ja piti lupauksensa.Vaan eräänä päivänä Stellan vanhemmat saivat tietää että heidän tyttärellään oli suhde Maasta tulleeseen mieheen! Se oli suuri häpeä heidän suvulleen.Stella karkotettiin planeetalta ja hän palasi maahan rakkautensa luo.Mutta kuinkas kävikään: Hänen olisi pitänyt tutkia koko suuri pallomme, ennen kuin hän olisi rakkaansa löytänyt.Siksi hän päätti asettua Hopeahiekan instittuuttiin ja löytää uuden rakkauden kun ei voinut palata kotiinkaan. Mutta mitä sitten tapahtui? Ktso ja lue:

940581.jpg

Siinä se oli! Tuon meihen hän naisi! Siis tuo harmaapaitainen taaempana.Tuolla toisella oli nimittäin aivan ''uskomaton'' nenä.No hopi hopi, tuttavuutta tekemään!

940582.jpg

Stella oli saanut tietää  että tuo ihanainenn olento piti juhla-asuista, mutta taisi hän pitää myös Stellasta!

940583.jpg

''Hei haluisitkos sä joskus lähtee treffeille?'' Aivan loistava lähestymiskikka Stella! Kirjoittaisit kirjan! Onneksi tuo brunette suostui.En nyt muista nimeä, mutta sanotaan vaikka Ville.Arvatkaapa, mitäs itten kävi.

940584.jpg

Ekoilla treffeillä menitte jo tähän!? U-s-k-o-m-a-t-o-n-t-a!Sitä paitsi miten Ville suostui, Stella on täysi amatööri!Vaan ei se inneksi suhdetta pilannut, jatketaan.

940585.jpg

No höh! Tuollainen ihannemies ilmestyy näköpiiriin just unelmatreffien päätyttyä! .940586.jpg

Joillain teoilla Stella ansaitsi valitettavasti muutakin kuin ystäviä! Johtuukohan siitä, että kaikki oudoksuivat hänen ihonväriään ja käskivät hänen mennä kotiplaneetalleen takaisin.Mutta hän ei voinut... No, kuten yleensä sanotaan, ''viimeinen korsi katkaisi kamelin selän'' tai ''viimeinen pisara''.Oli sitten viimeinen pisara tai korsi, se oli se kun tuo joku Martha tuli kiusaamaan häntä.

940589.jpg

''Kyllä minä kunnon kotiin ja uralle pääsen ilman yliopistoakin.Pyh, kateellista,mokomat...''Ehkei kannata kirjoittaa enempää hänen ajatuksiaan tähän!No, tämä meinaa sitä että opinnot loppuivat seinään ja Stella palasi uudelle kotitontilleen Hopeahiekan kylään.

940590.jpg

Kun hän oli päässyt tontilleen ja rakennuttanut minimaalisen mökin,hän kutsui Villen kylään ja pyysi tätä muuttamaan luokseen.Kuvasta näkeekin, suostuiko hän.

940591.jpg

Mitä nyt jahkailemaan, naimisiin siitä.Ja kyllä vaan, Ville kosi ja Stella suostui!Stella toivoi kovasti pientä perhettä ja omaa sopivaa mökkiä.Vaan hän ei tiennyt, että tämä perheidyllin alku rikkoutuisi pian...Vaan mikä sen muka rikkoisi?

940592.jpg

Vaan mikä? No tämä!!! Villellä oli kuin olikin salaisia rakastajia, vieläpä useita!Tämä kuva on tarkan naapurin ottama, ja taitaa muutama muukin naapuri olla kuvia ottamassa.Tuon naisen nimi taisi olla Heli.

940593.jpg

Aijaijai villeä! Tuossahan on se, se Martha joka hääti Stellan yliopistolta.

940595.jpg

Enpäs kerro tuon sulokkaan nimeä ja sukupuolta, joka tuolla kehdossa makoilee.Mutta Ville , saarnata nyt pikkuvauvalle!

Kiitos niille jotka lukivat! Visitteko kenties kommentoida? Se olisi NIIN mukavaa, että!Ja samalla saisin tietää, lukeeko tätä kukaan.